Известие

Collapse
No announcement yet.

РаЗСпънка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Упс
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Току що си платих като поп това за отпред
      http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...Bar::2879.html
      А на дупенцето и ще стои това -
      http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...ear::1420.html
      хау мъч за шипинга?
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
        хау мъч за шипинга?
        Общо - ?159.00 EUR - към 25 май....зех алуминиевата отзад, да не ми разваля десена.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Общо - ?159.00 EUR - към 25 май....зех алуминиевата отзад, да не ми разваля десена.......
          Да пуснеш снимки като ги сложиш тази пък съвсем различно захващане
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Някой ако търси разпънка - тази дето съм я снимал се продава за 120 лв.....идеална е....снимки и контакти в темата ми в ПРОДАВА - http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=241
            Attached Files
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Сега ми попадна това - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...link:middle:uk
              Пише че ако се монтира ще е най - ниската част на колата и е неподходящо за ниски коли - пише и че се фаща на носача......но нещо не ми стига акъла къде точно....

Comment

Самои разбери къде се слага и ела един ден до Бургаско ще ти напрайм неръждаема и без това имам мног да черпя занаеш за какво
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Значи така като гледам май е на предните болтове на тампоните......
                  Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:40.

Comment

точно Затваря магарето и го усилва, но пък го прави по малко гъвкаво и от там някой вибрации дето ги обира отиват в купето, иначе и производителите щяха да го правят

Comment

Първоначално публикувано от НАСОО Покажи съобщение
                      точно Затваря магарето и го усилва, но пък го прави по малко гъвкаво и от там някой вибрации дето ги обира отиват в купето, иначе и производителите щяха да го правят
                      Новачев - не остава нищо друго освен да зема размерите а.......

Comment

Ами имаш няколко магарета из двора така че действай дай размери ще направим за да видим има ли разлика.
                        Аз лично не виждам смисъл от тази разпънка ако се слага там където аз си мисля значи ако е между болтовете на долния носач направо няма смисъл от нея като знам от какви тънки тръбички правят горната разпънка за макферсоните не виждам какво ще държи тази долу при положение че магарето си е достатъчно дебело и кораво. Виж тази за задницата по ми се вързва някак .
                        Но както и да е Ники знаеш че не мога да ти откажа дай само разстоянието между болтовете другото ще го измисля много лесно.
                        156 1,8 ТS 99
                        Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                        X